Der har været stille alt for længe.

Der har været  meget stille her på bloggen – alt for længe.

Jeg er blevet færdig som zoneterapeut. Det var en meget stor dag for mig og jeg blev meget følelsesmæssigt berørt. Det kom faktisk meget bag på mig, for første gang har jeg taget en uddannelse og følt det er det helt rigtige. Jeg føler at zoneterapi faget er så meget under huden på mig. Det føles så naturligt og rigtigt for mig. Jeg glæder mig til at kunne hjælpe og inspirere andre gennem zoneterapien.

 

Jeg har haft så mange dejlige klienter i klinikken nye som “gamle” og er meget overvældet og taknemmelig over den opbakning, jeg har fået. Tak:-)

connietherkildsen

connietherkildsen

Det er meget der skal læres når jeg har valgt at blive selvstændig. Især det tekniske giver mig udfordringer. Men jeg elsker udfordringer, så jeg jeg lærer hver dag og håber det bliver meget bedre. Så til de søde mennesker, der allerede har skrevet sig op til mit nyhedsbrev, så er der håb forude. Det er virkelig min intention at give nyttig viden og info til jer.

Jeg har ændret en del i min hjemmeside fordi jeg gerne vil, at den så præcist som muligt beskriver hvem jeg er og hvorfor jeg er behandler og hvad jeg kan hjælpe dig med. Håber det lykkes hen ad vejen, men det er nok en proces der aldrig stopper.

Min hensigt er, at skrive jævnligt her på bloggen. Det kan være spørgsmål jeg får i klinikken, opskrifter eller andet der optager mig. Du er meget velkommen til at stille spørgsmål.

Lidt solsikke solskin på sådan en meget våd torsdag.

Sommer 2014 038