Om

Om Connie Therkildsen

Min egen historie – og min vej til at blive behandler

Jeg blev ramt af stress og senere depression.

Jeg opdagede det ikke før min krop sagde stop og jeg fik fysiske smerter, især i ryg og ben. Selv efter mange undersøgelser blev der aldrig fundet nogen fysisk grund til mine smerter og hvorfor mine ben ikke ville bære mig. Jeg tilbragte ca. 1 år på sofaen.

Jeg kunne pludselig ikke arbejde med mennesker, da jeg ikke synes jeg havde noget at tilbyde. Jeg følte mig altid forkert og kunne slet ikke se, at jeg havde nogen værdi. Jeg var led og ked af min krop. Syntes slet ikke den ville samarbejde. Ryggen gjorde ondt og kroppen var slap og træt. Senere gik det over i en indre uro, der gjorde jeg konstant var i gang. Havde konstant en knude i maven og jeg var igang hele tiden.

Jeg tabte hurtigt 15 kg og det hele kulminerede med, at jeg fik brystkræft.

Det er meget vigtigt for mig at pointere, at nedenstående er min historie.  At andre kvinder vælger noget andet, har jeg dyb respekt for. Det vigtigste er, at vi følger vores hjerte i en svær tid.

Det var en øjenåbner for mig.

Jeg fik fjernet knuden og fik 30 strålebehandlinger. Jeg takkede nej til 5 års Tamoxifen behandling. (Man giver Tamoxifen, for at kroppen skal gå i kunstig overgangsalder. Det gør man, fordi min knude var østrogen betinget). Det føltes bare så forkert for mig, jeg havde en knude i maven, der voksede og fortalte mig, at det skulle jeg bare ikke. Jeg måtte finde styrke og begynde, at tage ansvar for mit eget liv.
Jeg begyndte, at læse om brystkræft og kost. Jeg begyndte, at have fokus på min krop, mit åndedræt, mit psykiske velbefindende, gik til psykolog osv. Alt det, der føltes rigtigt og gav mening for mig blev studeret.
Jeg har gået lange ture i skoven dagligt, gået til afspænding, dyrket pilates, gået til mindfulness osv.
Jeg har ændret min kost og er meget bevidst om, hvad jeg putter i munden. For mig er mad medicin. Der findes så meget junk og forarbejdet mad, som jeg på ingen måde tror er godt for os.

Ovenstående erfaringer har gjort, at jeg har fundet MIN balance. Jeg har fundet ud af hvad, der er vigtigt for mig og kender mine grænser og behov. Det har givet mig så meget, at jeg nu er fuld af overskud og glæde over livet. Jeg har fundet det, jeg er god til og det som giver mig dyb mening.

Kroppen er vores bedste ven. Husk at lytte til den, give den god næring og tilpas aktivitet og hvile.

Jeg har arbejdet som kommunal dagplejer og er uddannet pædagog. Jeg har arbejdet i børnehaver/fritidstilbud.

Jeg læste til fysiurgisk massør for 7 år siden. Sidste år blev jeg færdig med en overbygning, så jeg nu er uddannet idrætsterapeut.

Jeg er uddannet zoneterapeut fra Vendsyssel Helseskole. Jeg er meget interesseret i kost & ernæring.

Januar 2015 begyndte jeg at læse til Biopat/Naturopath ved Institut for Biologisk medicin.

Hvorfor nu det? Fordi, jeg gerne vil hjælpe andre, især kvinder til at få det godt og blive bevidste om hvor vigtigt det er, at få ro på og passe på sig selv og sin krop. Vi fortjener et selvkærligt og nydelsesfuldt kvindeliv.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at skabe indre ro og prioritere dig. For din sundheds skyld. Det er enkelt og kærligt.

Jeg bruger selv massage og zoneterapi en gang om måneden, for at holde min krop i balance og jeg har i en alder af 50 aldrig haft det bedre.

Kropsbehandlinger giver mig ro og total afspænding i krop og sind. Zoneterapi er fuldstændig fantastisk på alle måder.  Da jeg var i 30’erne hjalp zoneterapien mig af med en kronisk blærebetændelse.

Livet er skrøbeligt.

Vi er her bare et øjeblik.

Så lad det øjeblik, blive fantastisk og fuld af kærlighed.

Husk at have det sjovt imens.