Betingelser og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

For websitet: www.connietherkildsen.dk ejet og drevet af Connie Therkildsen.

De råd og tips, jeg kommer med på mit website kan have forskellige resultater. De er kun ment som inspiration og hjælp. Det er op til dig og overveje, hvad der vil fungere bedst for dig.

I forhold til klientudtalelser og interview kan jeg ikke garantere dig de samme resultater af mine behandlinger/forløb.

Introduktion
Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, behandler jeg dit navn og emailadresse til at sende nyheder, tilbud og inspiration til dig. Du kan altid trække dit samtykke tilbage og få dit navn og emailadresse slettet ved at afmelde dig i bunden af nyhedsmailen eller ved at skrive til mig på: connietherkildsen@hotmail.com.

Når du booker tid online registrerer du dig med navn, adresse, mail og mobilnummer. Jeg fakturerer dine behandlinger på terapeutbooking og du har altid mulighed for at få tilsendt en kopi. Jeg opbevarer dine fakturering oplysninger, så længe loven foreskriver.

Jeg opbevarer kun dit cpr.nr. hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark og ønsker tilskud til dine zoneterapi behandlinger.

Jeg videregiver faktura med navn, adresse og cpr.nr. til Sygeforsikring Danmark via Terapeutbooking.

Jeg anvender Terapeutbooking og Mailchimp som trediepart, dels til onlinebooking og til at sende nyhedsbreve. Jeg har en databehandleraftale med Terapeutbooking og Mailchimp for at sikre dine data ikke bliver misbrugt og videregivet.

Jeg har som rab-registreret behandler pligt til at skrive journal, når du får zoneterapi og massagebehandlinger. Jeg noterer kun hvad der er relevant for at kunne give dig den optimale behandling og for at kunne huske, fra gang til gang, hvad vi i hovedtræk har talt om.

Jeg skal i forbindelse med journalskrivning have en underskrevet samtykkeerklæring fra dig, hvor jeg også oplyser om persondatabeskyttelsesforordningen.

Jeg opbevarer journalen i 1 år fra din sidste behandling i et aflåst metalskab der står i et aflåst rum. Efter 1 år makuleres journalen.

Dine faktureringsoplysninger/data er jeg nød til at gemme i 5 år.

Introduktion
Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: connietherkildsen@hotmail.com. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

 Connie Therkildsen  
Tværhøjvej 13, Brønden
9352  Dybvad

Telefon: 40544363
Email: connietherkildsen@hotmail.com