Klinik

Ro, tid og nærvær til dig.

Egentlig er det enkelt og så alligevel er det så pokkers svært at praktisere.

Vi kan bare se på dyrene, de lever på naturligste i balance mellem at være i aktivitet og i ro og når du træner er det også vigtigt at huske at restituerer for ikke at få skader.

Når du husker dine pauser, får dit immun, nerve og hormonsystem (som er vores overordnede systemer) mulighed for at komme i balance.

Jeg vil gerne skabe et sted, der er modpol til det aktive og travle liv vi lever. Et sted hvor der er dømt “pause”, så din krop og nervesystem bliver hjulpet til at give slip, slappe af og blive bygget op.

Jeg tilbyder behandlinger i zoneterapi, massage og velværeretreatet “Ro på Nervesystemet” .  Læs om mine behandlinger her.

Mine behandlinger tager udgangspunkt i DIG og dine udfordringer/ubalancer. Jeg ved at det kan nytte, at gøre en indsats med behandlinger, ro, kost/ernæring, bevægelse og kosttilskud. Jeg er 50 og har det bedre end nogensinde. Det har været en rejse, som har været udfordrende til tider, men som har givet så meget.

Det vigtigste er, at du tager et skridt af gangen og er god ved dig selv i processen.

Min store interesse er det gode kvindeliv, med masser af nydelse, sundhed og ro. Jeg vil gerne være modpolen til det travle liv, vi lever.

Jeg bor på den jyske ås ved Brønden med højt til himlen og fuglefløjt. 

Jeg bor lige ved det smukke naturområde Nymølle Bakker med vandreruter af forskellig længde. Det er helt bestemt en vandretur værd,  hvis du skulle have tid og lyst.

Der er masser af parkering, lige udenfor døren.

Jeg bor på landet mellem Flauenskjold, Dybvad og Østervraa.

Klinikken er på 1. sal.

Lidt billeder af min klinik og omgivelserne.

 

IMG_4419

IMG_4460             “Gå efter det der giver ro”

IMG_4474

IMG_4632

IMG_4456

IMG_4391           “Smell the flowers while you can”

IMG_4069

Klinik Connie TherkildsenKlinik Connie Therkildsen

connietherkildsenIMG_4003