Kom godt igennem vinteren med zoneterapi.

2013 072

Jeg ved ikke med dig, men jeg har det ikke så godt med mørket og lige nu er der flere mørke timer end lyse. Derfor elsker jeg, det er december med lys og hygge. Det gør det lidt lettere at komme igennem vinteren. 

Det kan kræve sin kvinde, at komme godt igennem denne kolde og mørke årstid med energi og overskud. Det vigtige er at lytte til din krop, holde pauser, nyde, pleje, spise nærende mad og få frisk luft og motion.

Jamen alt det der ved du jo godt. Men det er så pokkers svært i en travl hverdag og især nu hvor energien måske ikke er i top. Du føler måske, du lige akkurat holder hovedet over vandet og derudover hverken har overskud til at barbere ben, føle dig lækker og lave lækre middage.

Men lad være med at banke dig selv oveni hovedet med alt det, du bør gøre. Det bliver du kun frustreret og ked af.

En god ide er at lave en liste over hvad du drømmer om og gerne ville have anderledes. Når det er ude af hovedet og nede på papiret bliver det mere håndgribeligt og konkret. Se så på, hvor det er nemt for dig at starte. Det kunne eksempelvis være: Gå 15 min hver dag, ikke spise sukker til hverdage, få grønt til hvert måltid, mediter/slap af 15 min, få barberet de der lækre ben osv.

Tag en ting ad gangen så er chancen for succes større. 

Et lille skridt hver dag og du er på vej.

Jeg er selv fuldstændig vild med zoneterapien(det er min hjælper), fordi behandlingerne går ind og gør noget godt for både psyke og krop. Jeg slapper af og kommer helt ned i kroppen.

ro på nervesystemet

Har du svært ved at sove, så mangler du af gode grunde energi  og overskud om dagen. Om natten skal kroppen restituere og det er meget vigtigt for hele vores sundhed, vitalitet og velbefindende. 

Føler du dig træt og har du svært ved at sove?

Mangler du energi?

Er du øm og stiv i muskler og led?

Har du problemer med fordøjelsen?

Føler du dig stresset og mangler overskud?

Har du tankemylder og indre uro?

Har du svært ved at slappe af?

Det er en god ide, at få zoneterapi regelmæssigt. Det vil sige mellem 4-6 uger mellem behandlingerne. Det vil hjælpe din krop med at være i balance.

Når du starter med zoneterapi er det en meget god ide at starte med 4-6 behandlinger, en gang om ugen,  alt efter hvor store ubalancer du har. Din krop får derved mulighed for “at rydde op”.

 

Mangler du en gaveide´?

Mangler du gaven til veninden, konen, kæresten, kollegaen……? Så var det måske en ide med et gavekort. Jeg sender gerne portofrit og diskret til dig.

Ring/sms så aftaler vi nærmere på 4054 4363

Gavekort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *