Zoneterapi og benmassage til dine ømme ben

Er du i tvivl om zoneterapi & benmassage kan hjælpe på dine ømme ben?

Måske har du haft generne så længe, at du tror, det bare er sådan det er for dig?

Connie Therkildsen Benmassage

Mit store ønske er, at du skal have det godt og ikke mindst have fjernet eller i det mindske have mindsket dine gener og ubehag.

Du kan læse mere om uro og kramper i dine ben her på bloggen.

Som introduktion på min “Benpakke” som består af 3 x behandlinger med zoneterapi og benmassage,  tilbød jeg 2 af mine nyhedsbrevs læsere at prøve pakken til halv pris.

De to kvinder skulle så give mig konstruktiv feedback og fortælle om deres oplevelse af pakken “Lette ben”. 

At der så er  flere sidegevinster til krop og sind når du modtager zoneterapi, er jo bare helt fantastisk og forventet har jeg lyst til at sige;-)

Berit Pedersen fra Gug ved Aalborg er læser af mit nyhedsbrev og  hun tog imod mit tilbud. Det er jeg meget taknemmelig for, så af hjertet tak Berit. Det var en stor fornøjelse:-)

Berit kom hos mig med 7-14 dage imellem behandlingerne med zoneterapi og benmassage. Det anbefaler jeg for det bedste resultat.

 

Berit skriver:

Tak for 3 rigtige gode behandlinger.

Jeg har modtaget dit nyhedsbrev gennem noget tid og fundet det meget interessant med de emner du har taget op og skrevet om, jeg må være blevet skrevet op gennem facebook.

Først tænkte jeg ikke lige over hvor Dybvad var henne i landet, men så gik jeg på google og fandt ud af, at det faktisk kunne lade sig gøre at køre til Dybvad.

Og så kom det her tilbud i Nyhedsbrevet om de 3 ben behandlinger som jeg syntes ramte lige plet på mig og så til en god pris er jo altid noget for en nordjyde.

Jeg synes, det har indfriet mine forventninger og endda ud over det.

Jeg har oplevet, det er skønt at komme hos dig, du har været imødekommende og klar, oplagt når jeg kom, jeg har følt mig meget velkommen og glædet mig til næste besøg hos dig.

Jeg synes, det er godt med en pakke med 3 behandlinger, så der holdes fokus i længere tid og jeg har været meget opmærksom på effekten og følge op på behandlingen herhjemme med tørbørstning og lidt venepumpe massage. Tror det var hurtigt glemt kun ved én behandling, så er man for hurtigt videre til det næste.

Jeg har mærket en forbedring på mine gener. Mest at jeg har mindre væske i benene og den lettere fornemmelse. En stor ting er også bare, at få koblet helt af tankemæssigt, det har givet mere energi, men også ro på den gode måde.

Mit psoriasis er nok status quo, men har jo også haft det i så mange år efterhånden.

Men smerterne i mit venstre knæ ved bestemte yoga øvelser er helt væk, havde også lidt besvær med at sidde på min meditationspude med bøjet knæ, men det er bare helt væk og det havde jeg slet ikke forventet. Tænkte bare, at jeg kunne da lige fortælle dig at jeg døjede lidt med det. Men troede det var noget, jeg bare måtte leve med.

Kramper er stadig, at jeg skal tage magnesium. Kan mærke når det glipper.

Jeg vil helt klart anbefale dig til andre. 

Du har givet mig nogle af de bedste behandlinger ever….

Din zoneterapi er helt fantastisk, det har jeg dog kun prøvet en gang før, men det er så slet ikke til at sammenligne.

Jeg vil helt klart tage turen igen og næste gang  den står på selvforkælelse skal det være din ” Ro på Nervesystemet”.

Kærlig hilsen Berit.

Smerter og væske i dine ben? Connie Therkildsen