Boost din krop med zoneterapi

Boost din krop med zoneterapi

Har du en en travl hverdag og er du meget på?

Har du svært ved at prioritere tid til at slappe helt af?

Har du aldrig  prøvet zoneterapi?

Undrer du dig over,  hvad zoneterapi er for noget?

Synes du, der er lige lovlig meget hokus pokus over alternativ behandling?

Som zoneterapeut kan jeg godt være så meget inde i mit fag, så jeg tror alle ved hvor godt det er. Men jeg får ofte mange spørgsmål om zoneterapi og møder stadig mange der aldrig har prøvet det. Så derfor vil jeg  sætte fokus på denne fantastiske behandlingsform og alle dens fortræffeligheder, så du får mulighed for at mærke efter om det kunne være noget for dig.

Zoneterapi, Connie Therkildsen

Der findes fod, øre, ansigts og hånd zoneterapi. Men fod zoneterapien er den mest udbredte og er den jeg praktiserer.

Fakta:

  • Zoneterapi er en 5000 år gammel behandlingsform, der stammer fra Kina.
  • Zoneterapien kom til danmark i 1970´erne.
  • Mere end hver femte dansker har prøvet zoneterapi.

Hele din krop er afspejlet under fødderne. Læs mere om zoneterapi behandlingen  her.

Alle tilstande, fysiske som psykiske, kan påvirkes med zoneterapi.

Kroppen har brug for hvile og afslapning. Men desværre bliver pauser og tid til ro  ikke prioriteret i en travl hverdag og når vi ikke giver os tid til at lytte til kroppen, kan vi let overskride grænsen for dens formåen og der opstår ubalancer som led- og muskelsmerter, hovedpiner, migræner, fordøjelsesproblemer, hormonelle ubalancer m.m.

Vi er født med zonerne og de er en naturlig del af os. Når du går stimulerer du  zonerne under dine fødder. Der hvor du har tendens til hård hud afspejler et bestemt område i din krop, hvor du kan have ubalance og hvor der er brug for at blive stimuleret yderligere.

Her er et par eksempler på zoner, der støtter din krop til at slappe af:

Er du stresset og er du inde i en hård periode, kan du “nulre” trædepuden på dine storetæer. Det er zonen for din hjerne og når du med tommelfingeren kører rundt i cirkler på storetåen beroliger du dit nervesystem. Du kan også bruge det til dine evt. børn.

Et andet godt sted, er under negleroden på alle dine tæer. Kør med pegefingeren fra storetåen og henover alle tæerne til lilletåen og tilbage start med storetåen igen. Du stimulerer dit søvncenter og det er meget beroligende.

Connie Therkildsen

Jeg har fået zoneterapi fra jeg var ganske ung og det har hjulpet mig af med kronisk blærebetændelse, ofte tilbagevendende bihule betændelser og boostet mit immunforsvar  og energi efter mit brystkræft forløb.

“Jeg får selv zoneterapi 1 gang om måneden”

Men når jeg mangler energi, er i en travl og udfordrende periode, så får jeg 5-6 behandlinger med en uges mellemrum for at få boostet min krop og mit sind. 

Jeg anbefaler altid at starte med at få 6 behandlinger med 7-10 dages mellemrum.

Din krop skal hjælpes tilbage i balance. Der vil komme “skidt” frem og gl. ubalancer kan dukke op til overfladen inden de slipper. Du vil også selv skulle støtte din krop hjemme mellem behandlingerne med kostændringer, vitaminer, omega 3 og evt. kosttilskud.

Når gamle ubalancer dukker frem er det blot tegn på udrensning. Kroppen rydder op og “skidtet” skal frem til overfladen for at kunne forlade din krop.

Det er vigtigt at huske at zoneterapi ikke kan skabe nye symptomer.

Du kan læse hvad mine skønne klienter har fået ud af deres behandling hos mig her.

zoneterapi