Zoneterapi forløb hos Stillevinde.

Zoneterapi

Stillevinde Connie Therkildsen

Jeg har fået en tilbagemelding fra Sara om at være ufrivillig barnløs og om hvordan hun oplevede at være i et forløb med zoneterapi.

En ærlig, rørende og smuk beretning.

Tusind tak Sara, for at du vil dele og for de søde ord

Sara´s historie

Min kæreste og jeg havde været ufrivilligt barnløse i 3 år og jeg havde fået at vide at jeg havde cyster på æggestokkene (PCO), så jeg begyndte at lægge min livstil om, for at gøre oddsene bedre for at blive gravid.

Sodavand blev lagt på hylden og jeg begyndte og leve efter lchf principperne, derudover var min mor med i hormonkuren hos Caroline Fibæk.  Hun hjalp mig med hvilke kosttilskud jeg skulle tage for at få mine hormoner tilbage i balance.

Jeg kom så i den situation, at jeg i sommeren 2015 endelig blev gravid. Jeg var i den syvende himmel og begyndte at tænke på fremtiden med det her barn, men kun en uge efter jeg havde fået en positiv graviditets-test, faldt det hele til jorden, da jeg fik en spontan abort.

Min verden faldt fra hinanden. Jeg følte det var så uretfærdigt, når jeg havde kæmpet så længe.

Zoneterapi behandlinger

Jeg begyndte derefter ved hjælp af min mor, at begynde og leve efter principperne i hormonkuren og virkelig begynde at gøre de ting jeg nød og fik mig til at slappe af.

Min mor havde hørt om Connie og foreslog mig, at jeg tog op til hende og prøvede en gang massage og zoneterapi.

Lige fra jeg kom ind ad døren hos Connie følte jeg mig utrolig velkommen og rigtigt godt tilpas. Hun er en utrolig sød person, som får en til at føle sig tilpas og man kan tale åbent med.

Den første behandling var god og jeg kunne mærke på mig selv at det var noget jeg skulle fortsætte med.

I samarbejde med Connie fandt vi frem til at jeg skulle have zoneterapi to bestemte dage i min cyklus.

Jeg har altid haft meget uregelmæssige menstruationer og det gjorde det svært at sige lige præcis hvornår de var, men Connie var meget behjælpelig med at få det til at passe, så jeg kunne få behandlinger på de dage vi havde aftalt.

Hver gang jeg tog fra Connie følte jeg mig altid helt afslappet og utrolig veltilpas, men samtidig træt på den gode måde.

Min kæreste og jeg havde lagt babyprojektet på hylden efter den spontane abort, og var stoppet med at fokusere på baby hele tiden.

Jeg var ved behandlinger hos Connie 4 gange som startede januar 2016. Min sidste behandling var den 16. marts.  

Mens jeg gik og ventede på den dag i min cyklus hvor jeg skulle have den næste behandling, stod jeg lige pludselig med en positiv graviditetstest i hånden og denne gang holdt graviditeten hele vejen og jeg blev mor til en dejlig dreng i december.

Anbefaling

Jeg vil helt klart anbefale Connie til enhver der skulle have brug for behandlinger af den ene eller anden art.

Hun har hjulpet mig med at forandre mit liv for altid og det vil jeg for evigt være hende utroligt taknemmelig for.

Kærlig hilsen

Sara Hlidberg

 

Du kan læse mere om Stillevindes zoneterapi behandlinger her.

 

0 kommentarer