Klient beretning

Krop, Stillevinde, Zoneterapi

Astrid´s oplevelse med behandlingen “Ro på nervesystemet”

 

Da jeg fandt din profil på Instagram, følte jeg mig øjeblikkeligt draget af din energi, dine billeder og dine ord derinde.

 

Jeg var ikke i tvivl om ,at jeg gerne ville købe ind i din energi. Jeg følte mig draget og vidste at jeg før eller siden skulle til en behandling hos dig og lande i dit rum.

I April måned sendte jeg dig en besked, kort efter jeg havde fundet din profil, for at fortælle dig, at jeg mærkede en tiltrækning og havde et ønske om at besøge dit sted en dag.

Da det blev sommer fandt vi en tid sammen – og her betød det meget for mig, at du ville imødekomme mig med fleksibilitet og forståelse for at jeg stod i en situation, hvor jeg først kort forinden vidste om det kunne lykkes mig at overholde vores aftale. Tak for det og for at gå mig i møde sådan.

Allerede på vejen ud til dig, begyndte roen at sænke sig i mig.

Naturen omkring mig var så fin og stille den dag.

Særligt turen op af jeres grusvej, husker jeg som et minde med dejlige indtryk. Da jeg kører ind af jeres indkørsel, mærker jeg en helt særlig stemning, som er enorm tryg og rar. Samtidig med at jeg nysgerrigt kigger mig omkring i omgivelserne af jeres virkelig fine idylliske sted.

 

Stillevinde Connie Therkildsen

Da du fører mig op af trappen og ind i dit klinik rum, folder den oplevelse sig bare endnu mere ud.

Rummet gav mig den dejligste fornemmelse indeni.

Jeg mødte hvidt, sandfarvet, blødt og kornblomster i vindueskarmen bag de tynde let gennemsigtige gardiner. Bag gardinerne var udsigten til et uforstyrret dansk sommerlandskab – og det føltes som om jeg kunne være i dit rum i dagevis, for at nyde stemningen og følelsen indeni mig.

Det var dejligt at få serveret vand med en let smag af…….var det pebermynte?

Der føltes godt, at der var tid til en indledende snak, hvor jeg fik delt lidt om hvad der fyldte i mig på det tidspunkt. Det var rart at du lyttede og gav plads til, at jeg kunne dele lige præcis det jeg havde lyst til.

Det var et meget fint øjeblik af, at jeg kunne være der med det jeg selv gerne ville, og sige de ord højt som trængte sig på indeni mig. Det føles som om, at det havde været helt som “det skulle være”, uanset om jeg havde sagt mere eller mindre også.

 

Stillevinde Connie Therkildsen

Da jeg kom op på briksen, var det en tryg og dejlig oplevelse.

Din berøring var virkelig rar og jeg elskede duftindtrykkende undervejs fra olierne.

Karmameju olien, kornblomsterne i vindueskarmen, de tynde gardiner og den bløde dyne på briksen, står som virkelig dejlige sanseminder hos mig. Også din berøring naturligvis, kortene i vindueskarmen, som jeg kunne skrive på efter behandlingen – og de jordbær i skålen, som efter behandlingen og aktivering af mine sanser, smagte endnu mere vidunderligt.

Det føltes trygt og okay, at jeg var urolig undervejs og havde noget der gav lyd i kroppen, så jeg måtte bevæge mig rundt og vi måtte ændre lidt i “behandlingens rytme”.

Du imødekom mine behov for forandring undervejs så fint – og trods uroen og smerterne omkring mit ene bækkenled, så fandt jeg også dyb dyb ro og afslapning undervejs.

Da jeg blev puttet til rette på ryggen og modtog zoneterapi, svævede jeg mellem vågen og sovende.

Det er så fint og nærmest magisk sted at være. Og det er et sted jeg kun finder hen, når jeg er i et rum med en behandler, hvor jeg føler mig tryg nok til at læne mig ind i det sted. Mange tak for den oplevelse.

Tiden efter behandlingen.

Tiden efter behandlingen, hvor jeg var alene i rummet var uvurderlig for mig. Den tid til at vågne op og til blot at være, mærke, sanse og tage hele oplevelsen ind….jeg kunne have brugt 1, 2 og 3 timer derinde.

Stemningen var så behagelig og jeg har også et sanseminde med mig fra at jeg åbnede døren ud til terrassen, gardinerne der bevægede sig med luften udefra og vinden der ramte min hud. Mens jeg kiggede udover markerne – og virkelig tog sommeren ind.

Lige der i det nu

Ja og så var der jo den fine servering med vandet og snacks – som smagte af endnu mere efter behandlingen.

Jeg havde faktisk lidt svært ved at bryde oplevelsen og gå fra rummet, da du kom tilbage og vi afsluttede sammen. Jeg havde lyst til at kunne blive der og bare være.

Oplevelsen var hele turen og pengene værd.

Astrid Vistrup 

Du kan læse mere og booke behandlingen “Ro på nervesystemet” HER

Stillevinde Connie Therkildsen

 

0 kommentarer