rummet_stillevinde

BEHANDLINGER

Zoneterapi

Lad dig svæve gennem en helende zoneterapi behandling og massage af dine underben.

Behandlingen er blid og gør ikke ondt.

Varighed 60 min

Pris 550 kr.

Rygmassage & Zoneterapi

Behandlingen starter med en blid afspændende massage af ryg- & nakke og slutter med zoneterapi. Jeg arbejder med rolige bevægelser og du vil opleve din krop slappe af og synke ned i madrassen. De fleste oplever, at være i en svævende tilstand mellem at være vågen og sove. Fuldstændig tanketom og afslappet.

Varighed 90 min

Pris 750 kr.

Ro på Nervesystemet

 

Dit eget mini retreat. Slip hverdagen og giv dig selv en velfortjent pause med hvile, ro og selvomsorg. Her er tid til at nyde, mærke og sanse før, under og efter behandlingen. 

Behandlingen er ordløs og består af vuggen, blid massage, akupressurtryk og zoneterapi. Der er tid til du kan nyde og drømme efter behandlingen.

Varighed 2,5 time (men sæt gerne 3 timer af)

Pris 1250 kr.

ojenbind_stillevinde

Gæstebog

Christina Andersen

“Jeg prøvede det igår. Det er længe siden jeg har sovet så godt som jeg gjorde i nat og følelsen i kroppen idag er bare dejlig, betydelig lettere ben og ingen hovedpine idag, selvom det har været min følgesvend i flere mdr. Tak!!”

Berit Rosenkilde

“Simpelthen det bedste sted. Man er jo i himlen under Connies kyndige hænder” 

Lene Skov

“Vil lige sige tusind tak for en super massage i fredags, mine ben føles meget lettere nu. Igår jeg var på job og skulle gå op af trapper, havde jeg ikke ondt som jeg plejer. Så endnu engang tusind tak”