Lyt til din krop

Jeg fylder 50, det er helt fantastisk og jeg bliver faktisk rørt over at være nået hertil.

Jeg kan med stor taknemmelighed sige, at jeg har det bedre end nogensinde.

Jeg har fået skabt et liv med en dagligdag jeg elsker. Mit første år som selvstændig, er snart gået og det har været et fantastisk år. Fyldt med skønne mennesker, læring og udfordringer.

Tak til alle nye følgere på facebook, læsere af mit nyhedsbrev og til alle der viser mig tillid i mit daglige arbejde i biksen. Det gør mig glad hver dag.

Vi lever i en verden fuld af muligheder, valg og deadlines. Vi er altid mere eller mindre “på”.

Det vil jeg gerne være modpolen til, hos mig er der ro og tid til at slippe hovedet og komme ned i kroppen. 

Kvinder har især brug for ro, for at vores hormonsystem kan være i balance. Men vi er udfordret af vores “store varme hjerte” og tilsidesættelse af egne behov for at være noget for andre. Langvarig stress og tilsidesættelse af egne behov er meget usundt og skaber stor ravage i kroppen.

Derfor skal du huske at prioritere dig selv, elske dig selv og nyd livet. Så er der nemlig meget mere at give af, til dem du holder af. Du vil blive gladere, mere rolig og have mere overskud i en travl hverdag.

Er du klar til at give din krop de bedste forudsætninger for at komme i balance?

Mit fødselsdagstilbud til dig er så vanvittigt billigt, at jeg har været meget i tvivl om jeg skulle gøre det. Men min intuition siger mig, at det skal være sådan. Jeg vil så gerne, du skal mærke hvor godt det er og hvor meget bedre du vil få det efter en behandling.

Så derfor får du dette fantastiske fødselsdagtilbud, så DU kan komme godt i gang:

Tilbuddet er udløbet 

 

Fødselsdag Firmafoto

 

 

Vi er alle forskellige og DU er den, der bedst ved, hvad der er bedst for DIG. Men nogle gange har vi brug for hjælp og en hånd at støtte os til.