Klient udtalelser

“Connies hænder har gjort noget som hverken læger eller piller har kunnet”

Fik senfølger/skader i mine ben efter kemobehandling i 2011. Meget har været prøvet og tæt på at skulle på morfin. MEN i efteråret 2015, var jeg hos Connie for første gang. Zoneterapi og massage på mine ben ca. hver 3 uge. Connies hænder har gjort noget som hverken læger eller piller har kunnet.

Første besøg var med “betonben” og mange smerter og konstant uro. Det har været ikke mindre end FANTASTISK hvad Connie har udrettet. Jeg holder nu pause med “skumfidusben”, søvn om natten, meget færre smerter og en meget mere livsbekræftende hverdag uden smertestillende.

Conni Nepper

 

“Mine kemoben har fået det meget bedre”

Du har hjulpet med mange ting. Mine kemoben har fået det meget bedre, mine kramper i benene er helt væk, så nu får jeg en god nattesøvn, jeg slapper meget bedre af i det hele taget. Nu skal du bare hjælpe mig ovenpå igen. Alt det kemo og stråler har nedbrudt mig. Nu er jeg/vi i gang med at bygge op.

Hanne Therkildsen

 

“Connie er en utrolig sød person, som får en til at føle sig tilpas og man kan tale åbent med.”

Ufrivillig barnløs – Læs Saras historie her.

 

“Du udviser stor empati og ro”

Nu har jeg været hos dig to gange og er meget tilfreds. Du udviser stor empati og ro, det er ren afslapning og også efter sidste gang, havde jeg det så godt. Så vi ses snart igen.

Dorrit Wiese

 

“Hedeture”

Zoneterapi har hjulpet mig af med hedeture. Helt fantastisk.

Jane Kragh

 

“Et helt fantastisk sted”

Kommer lige derfra… duften, roen og varmen….. et helt fantastisk sted. Connie yder så dejlige og skønne behandlinger. Kan kun anbefale andre at prøve det.

Birgit Jul Thomsen

 

“Man er jo i himlen”

Simpelthen det bedste sted. Man er jo i himlen under Connies kyndige hænder.

Berit Rosenkilde

 

“Hvis du trænger til ro, nærvær og selvforkælelse”

Med udsigt til et smukt sensommer landskab midt i Nordjylland, har jeg idag ladet mig forkæle med 1,5 times helkropsmassage efterfulgt af zoneterapi, til lyden af stilhed, køerne på nabomarken, fasanerne og en enkelt vildfaren hveps. Det kan anbefales. Min bedste anbefaling til Connie hvis du trænger til ro, nærvær og selvforkælelse

Marianne W. Krogshave – Hasseris Skin Lounge

 

 

Johannes er nu en afbalanceret glad lille dreng.

Jeg kan varmt anbefale zoneterapi hos Connie. Varmt og hjerteligt menneske og en rigtig behagelig behandling. Johannes er nu en afbalanceret glad lille dreng. Af hjertet tak!

Line Degn Christensen/zoneterapi 0-12 år

 

Det er tydeligt at mærke, at du har høj prioritet på roen.

Fantastisk dejlig behandling jeg har fået hos dig Connie.

Jeg har følt mig utroligt godt modtaget af dig i din klinik, som ligger i det smukkeste geografiske område, imellem marker, dale og træer.

Det er tydeligt at mærke, at du har høj prioritet på roen og det er uendeligt velgørende for både krop og sjæl.

Du mestrer tillige dit håndværk ypperligt og jeg anbefaler på det varmeste en behandling hos dig.

Jeannette Ahlefeldt/massage.

 

 

Jeg var ved at “køre af sporet”

Respons på spørgeskema fra Anne Mette Sørensen

Hvad forventede du, at få hjælp til?

Jeg håbede på, at få hjælp til at finde min indre ro og balance igen. Jeg har som vi også har talt om, haft meget at se til det sidste år og derfor kunne jeg mærke, jeg var ved at “køre af sporet” både i form af stress og nye tilværelse i privat- og arbejdslivet.

Jeg har haft store udsving i mine menustrationer, som jeg har håbet på at kunne få hjælp til, og ligeledes at finde indre ro for at kunne behandle min stress og samtidig komme i balance med mine ambitioner og hvad min krop fysisk har mulighed for at udføre.

Fik du, hvad du søgte?

Jeg synes absolut, jeg fik hvad jeg søgte, nu har jeg været til 2 behandlinger og de var ikke ens, men jeg har følt jeg er kommet dybt ind i mig selv og har været “langt væk” under zoneterapien og jeg har følt det SÅ godt og behageligt bagefter.

Massagen har hjulpet på spændinger og zoneterapien tror jeg er medvirket til, at min balance styrkes både i form af mine knæproblemer og min menstruation som virkelig har været til stor gene for mig.

Hvad har du oplevet af ændringer fysisk/psykisk?

Igen kommer min menstruation øverst, men den er nu ved at stabilisere sig. Så nu har jeg haft den for 3. gang i træk på ca. samme tid på måneden.

Jeg synes, jeg oplever jeg selv er ved at blive rolig, i stedet for at “fare op i det røde felt” lige så snart der er modstand.

Jeg oplever, mine knæ arbejder sammen med med og ikke “imod mig” længere, som det tidligere har, kunnet  føles som.

Hvordan oplever du mig som behandler?

Jeg oplever, du er meget professionel, rolig og behagelig. Meget imødekommende og venlig og jeg fik hurtigt tillid til dig. Det virker som om, du tager dig godt af mig og har lyttet til, hvad jeg har haft af udfordringer og er kommet med gode råd, uden på nogen måde at virke stødende eller påtrængende, jeg ser dig som meget hjælpende og ydmyg.

 

Fantastisk sanseoplevelse – Connie får 12 af mig.

Jeg var helt væk og nød det 120%. Får mine bedste anbefalinger.

Dorthe Beck Landvad/“Ro på Nervesystemet”

 

Jeg følte, jeg slæbte mig op af trapperne

Jeg følte, jeg slæbte mig op af trapperne, da jeg var hos dig for at få ro på nervesystemet. Men jeg skal da love for at jeg var som født på ny da jeg havde været i hænderne på dig.

Jeg er sikker på at jeg har fundet stedet hvor jeg skal søge hen, i den kommende tid når tingene bliver svære…. tusind tak for fantastisk behandling og for det dejlige menneske du er.

Lone Andersen/“Ro på Nervesystemet”

 

Du ved, hvad en stresset krop har brug for

Jeg havde en utrolig god oplevelse hos dig. Du har nogle fantastiske dejlige rammer til din klinik. Stilheden på landet er godt for en stressramt krop.

Din klinik er hyggelig & indbydende. Dit imødekommende og rolige væsen smitter af og jeg følte der var ro og tid til min behandling.

Jeg nød at, vi kunne starte med en lille snak og derefter kunne jeg slappe helt af. Dine blide og rolige bevægelser virkede meget beroligende og afslappende. Det var en god kombination til en stresset krop og der var en rød tråd i det hele.

Jeg satte stor pris på den ro, jeg fik efter behandlingen. Jeg nød at kunne mærke min afslappede krop, mens jeg kiggede ud af vinduet og spiste mandler og chokolade.

Jeg følte mig forkælet og kunne mærke, at du ved hvad en stresset krop har brug for. Jeg tror, det var med til at roen får lov til at forplante sig og derfor varer længere.

Jeg var meget afslappet resten af dagen og havde det bare skønt:-)

Tina Toft Jacobsen/“Ro på Nervesystemet”

 

Jeg har sovet fantastisk i nat

Tak for behandling i går. Har for første gang – længe – sovet fantastisk i nat.

Annemette Baaner/“Ro på Nervesystemet”

 

Føler mig frisk og overskudsagtig

Zoneterapien har helt klart afhjulpet stress og indre uro. Jeg sover meget bedre om natten – føler mig frisk og overskudsagtig.

Har tabt 3 kg. Der er et bedre flow i min krop.

Har ikke så mange muskelsmerter.

I forhold til kostråd, spiser jeg mere basisk nu. Har skåret ned på proteinerne og det har jeg det godt med.

Det har været en rigtig god oplevelse at få disse behandlinger og jeg vil fortsat komme hos dig regelmæssigt for såvel massage og zoneterapi.

Med venlig hilsen A.D/Forløb med zoneterapi over 6 gange

 

Connie er super dygtig og rigtig sød

Kan varmt anbefale Connie. Hun er super dygtig og rigtig sød.

Heidi Lisborg Klitbo/massage

 

Fantastisk afslapning.                                                                                                                                   Kristina Thiesen Østergaard/massage

 

Efterfølgende følte jeg mig helt let

Helt sikkert alle pengene værd! Det er længe siden jeg har slappet så meget af og efterfølgende følt mig helt let. Vil til en hver tid anbefale folk at komme hos dig.                            Marlene Christensen/massage

 

Armen, hvor er man bare afslappet i dine hænder

Armen hvor er man bare afslappet i dine hænder. Det er da bestemt ikke sidste gang jeg kommer og besøger dig.                                                                                                                                          Britt Helstrup Jensen/massage

 

Afstressende og helbredende 

Tak for dejlige behandlinger. Det er afstressende og helbredende at besøge dig.                          Kirsten Mølbak/zoneterapi

 

Afslappet zoneterapi

Tusinde tak for en dejlig god og afslappet omgang zoneterapi. Det kan kun anbefales.             Laila Højmark Fischer/zoneterapi

 

Et besøg værd

Klart pengene og et besøg værd. Var til min første behandling i dag..                                        Mette Jensen/massage

 

Super god oplevelse

Super god oplevelse og behandling, det skal helt sikkert gentages.                                             Gitte Beck Hansen/zoneterapi

 

Tanket op med POSITIV energi

Kan VARMT anbefale jer at prøve det….. Bare omgivelserne på vej op til Connie, er så fantastiske. Blev fuldstændig tanket op med energi, POSITIV energi. De bedste anbefalinger herfra…. Er sikker på, at jeg skal på besøg igen…                                                  Birgitte Bibi Nielsen/massage & zoneterapi

120% afslapning

Så dejlig en oplevelse. 120% afslapning.                                                                                                Maibritt Egebak/massage & zoneterapi

Afslappet og nede på jorden

Har idag fået zoneterapi og massage og da jeg tog hjem fra Connie var jeg total afslappet og nede på jorden:) en dejlig sanselig oplevelse <3                                                                             Louise Vorbeck/massage & zoneterapi

 

Super dygtig

Super dygtig og jeg vil til enhver tid give de bedste anbefalinger videre.

Lena Damsgaard Andersen/massage & zoneterapi

 

Føler mig som et nyt menneske

Altid dejligt at få massage og zoneterapi hos dig – man føler sig som et nyt menneske.           Tanja Tornøe Therkildsen/massage & zoneterapi