Connies hænder har gjort noget som hverken læger eller piller har kunnet.

Fik senfølger/skader i mine ben efter kemobehandling i 2011. Meget har været prøvet og tæt på at skulle på morfin. MEN i efteråret 2015, var jeg hos Connie for første gang. Zoneterapi og massage på mine ben ca. hver 3 uge. Connies hænder har gjort noget som hverken læger eller piller har kunnet.

Første besøg var med “betonben” og mange smerter og konstant uro. Det har været ikke mindre end FANTASTISK hvad Connie har udrettet. Jeg holder nu pause med “skumfidusben”, søvn om natten, meget færre smerter og en meget mere livsbekræftende hverdag uden smertestillende.

Conni Nepper

Et helt fantastisk sted.

Kommer lige derfra… duften, roen og varmen….. et helt fantastisk sted. Connie yder så dejlige og skønne behandlinger. Kan kun anbefale andre at prøve det.

Birgit Jul Thomsen

Det er tydeligt at mærke, at du har høj prioritet på roen.

Fantastisk dejlig behandling jeg har fået hos dig Connie.

Jeg har følt mig utroligt godt modtaget af dig i din klinik, som ligger i det smukkeste geografiske område, imellem marker, dale og træer.

Det er tydeligt at mærke, at du har høj prioritet på roen og det er uendeligt velgørende for både krop og sjæl.

Du mestrer tillige dit håndværk ypperligt og jeg anbefaler på det varmeste en behandling hos dig.

Jeannette Ahlefeldt

Jeg følte, jeg slæbte mig op af trapperne

Jeg følte, jeg slæbte mig op af trapperne, da jeg var hos dig for at få ro på nervesystemet. Men jeg skal da love for at jeg var som født på ny da jeg havde været i hænderne på dig.

Jeg er sikker på at jeg har fundet stedet hvor jeg skal søge hen, i den kommende tid når tingene bliver svære…. tusind tak for fantastisk behandling og for det dejlige menneske du er.

Lone Andersen

Føler mig som et nyt menneske

Altid dejligt at få massage og zoneterapi hos dig – man føler sig som et nyt menneske.

Tanja Tornøe Therkildsen

Mine kemoben har fået det meget bedre

Du har hjulpet med mange ting. Mine kemoben har fået det meget bedre, mine kramper i benene er helt væk, så nu får jeg en god nattesøvn, jeg slapper meget bedre af i det hele taget. Nu skal du bare hjælpe mig ovenpå igen. Alt det kemo og stråler har nedbrudt mig. Nu er jeg/vi i gang med at bygge op.

Hanne Therkildsen

Du udviser stor empati og ro

Nu har jeg været hos dig to gange og er meget tilfreds. Du udviser stor empati og ro, det er ren afslapning og også efter sidste gang, havde jeg det så godt. Så vi ses snart igen.

Dorrit Wiese

Johannes er nu en afbalanceret glad lille dreng.

Jeg kan varmt anbefale zoneterapi hos Connie. Varmt og hjerteligt menneske og en rigtig behagelig behandling. Johannes er nu en afbalanceret glad lille dreng. Af hjertet tak!

Line Degn Christensen/zoneterapi 0-12 år

Igen kommer min menstruation øverst, men den er nu ved at stabilisere sig. Så nu har jeg haft den for 3. gang i træk på ca. samme tid på måneden.

Jeg synes, jeg oplever jeg selv er ved at blive rolig, i stedet for at “fare op i det røde felt” lige så snart der er modstand.

Jeg oplever, mine knæ arbejder sammen med med og ikke “imod mig” længere, som det tidligere har, kunnet  føles som.

Anne Mette Sørensen

Føler mig frisk og overskudsagtig

Zoneterapien har helt klart afhjulpet stress og indre uro. Jeg sover meget bedre om natten – føler mig frisk og overskudsagtig.

Har tabt 3 kg. Der er et bedre flow i min krop.

Har ikke så mange muskelsmerter.

I forhold til kostråd, spiser jeg mere basisk nu. Har skåret ned på proteinerne og det har jeg det godt med.

Det har været en rigtig god oplevelse at få disse behandlinger og jeg vil fortsat komme hos dig regelmæssigt for såvel massage og zoneterapi.

Med venlig hilsen A.D

Jeg vil helt klart anbefale Connie til enhver der skulle have brug for behandlinger af den ene eller anden art. Hun har hjulpet mig med at forandre mit liv for altid og det vil jeg for evigt være hende utroligt taknemmelig for.

Connie er en utrolig sød person, som får en til at føle sig tilpas og man kan tale åbent med.

Sara Hlidberg

Man er jo i himlen.

Simpelthen det bedste sted. Man er jo i himlen under Connies kyndige hænder.

Berit Rosenkilde

Hvis du trænger til ro, nærvær og selvforkælelse.

Med udsigt til et smukt sensommer landskab midt i Nordjylland, har jeg idag ladet mig forkæle med 1,5 times helkropsmassage efterfulgt af zoneterapi, til lyden af stilhed, køerne på nabomarken, fasanerne og en enkelt vildfaren hveps. Det kan anbefales. Min bedste anbefaling til Connie hvis du trænger til ro, nærvær og selvforkælelse

Marianne W. Krogshave – Hasseris Skin Lounge

Fantastisk sanseoplevelse – Connie får 12 af mig.

Jeg var helt væk og nød det 120%. Får mine bedste anbefalinger.

Dorthe Beck Landvad

Du ved, hvad en stresset krop har brug for

Jeg havde en utrolig god oplevelse hos dig. Du har nogle fantastiske dejlige rammer til din klinik. Stilheden på landet er godt for en stressramt krop.

Din klinik er hyggelig & indbydende. Dit imødekommende og rolige væsen smitter af og jeg følte der var ro og tid til min behandling.

Jeg nød at, vi kunne starte med en lille snak og derefter kunne jeg slappe helt af. Dine blide og rolige bevægelser virkede meget beroligende og afslappende. Det var en god kombination til en stresset krop og der var en rød tråd i det hele.

Jeg satte stor pris på den ro, jeg fik efter behandlingen. Jeg nød at kunne mærke min afslappede krop, mens jeg kiggede ud af vinduet og spiste mandler og chokolade.

Jeg følte mig forkælet og kunne mærke, at du ved hvad en stresset krop har brug for. Jeg tror, det var med til at roen får lov til at forplante sig og derfor varer længere.

Jeg var meget afslappet resten af dagen og havde det bare skønt:-)

Tina Toft Jacobsen

Jeg vil bare sige tak for den ualmindelige dejlige behandling i onsdags.

Jeg gik rundt i en “budding-tilstand” resten af dagen – men havde samtidig meget energi og overskud uden at føle indre uro. Dagen efter, torsdag havde jeg flere gøremål som normalt ville udløse stress – men følelsen kom aldrig. Også idag fredag, føler jeg mig stadig meget afslappet og jordnær.Både igår morges og imorges har jeg haft en følelse af at nålene stadig prikker og arbejder i mit venstre øre. Så vildt dejligt. Mange tak.

Hvis jeg sagde til dig at mit aktuelle stressniveau var “normalt” da du spurgte mig så var det da helt forkert. Det var vist riiimeligt højt, inden din behandling.

Malene

 

Det skønneste sted hvor roen sænker sig så snart man træder indenfor.

Connie er så empatisk og dygtig til sit arbejde.

Hun har hjulpet mig igennem en periode sidste år med stress og angst og jeg er hende dybt taknemmelig.

De varmeste anbefalinger herfra.

Jeanette Staufeldt

Jeg kan varmt anbefale Connie, hun gør et godt arbejde. Hun er stille, rolig, meget empatisk og hjertevarm.

Hun har med zoneterapi og massage afhjulpet flere af mine skavanker.

Mange tak Connie. Jeg vil gerne vedblive at komme jævnligt hos dig og blive behandlet af dine blide hænder.

Kirsten Bertelsen

Cupping er så godt, når jeg er inde i en periode med meget angst.

Angsten får mig til at tro, at der er alt muligt alvorligt galt med mig. Jeg har alt for mange tanker og har meget svært ved at finde ro. Min krop er totalt spændt op.

Men når cupperne bliver sat på min ryg, bliver mit fokus flyttet fra tankerne til kroppen, der hvor jeg mærker angst.

Jeg kan mærke, at det er spændinger i musklerne og ikke noget fysisk der er galt med mig.

Jeg føler mig lettet, afslappet og rolig efter behandlingen. Jeg har det bare så dejligt.

Anonym klient -der har fået cupping for uro i kroppen og angst.